Natural Repair

wireframe of hydrotheraphy centre

natural repair
Hydrotherapy centre, liverpool
The main concepts behind this design evolved around natural repair and the idea of a healing cycle. The layout was open and easy to navigate, allowing people to flow easily throughout the building. Materials within were mostly natural stone and timber, reclaimed where possible. Throughout the space earthy tones, organic shapes and curvilinear lines are present, overall creating a health facility that is inviting – providing a space where people can feel at home and unwind.
                                       
sketch concepts

reception.
pavilion scan 5-9.1
 Waiting room.

pavilion scan 5-4

 cafe.

pavilion scan 5-11

 changing rooms.

pavilion scan 5-7

                             
cad renders

Cafe Render - Hydro Centre

render pool - hydrohydrotherapy changing room2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s